22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Tinne Oltmans: “in de supermarkt herkend worden vind ik minder leuk”

Foto: VTM

Tinne Oltmans staat voor haar grote vuurdoop: vanaf maandag speelt ze de hoofdrol in Lisa, de nieuwe telenovelle op VTM. “Ik was zelf een grote fan van Sara”, vertelt de 28-jarige actrice in Dag Allemaal. En samen met de hele ploeg hoopt Tinne op een even groot succesverhaal.

Net als Sara vertelt ook Lisa het sprookje van een verlegen meisje dat niet bereikt wat ze wil omdat ze haar talenten niet durft te tonen waarna een transformatie volgt.

“Lisa zit vast vanbinnen door haar verlegenheid en sociale angsten. Ik zou het heel fijn vinden als mensen vinden dat ik geen karikatuur neerzet en zich in Lisa herkenden”, vertelt Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

De actrice onthult dat ze als kind ook wel stil was en lang niet het haantje-de-voorste. Ook nu mag ze dan wel graag op een podium staan, maar daarnaast hoeven die spotlights niet, getuigt Tinne Oltmans.

“Fans die naar een meet en greet komen, fijn! Maar in de supermarkt herkend worden vind ik minder leuk”, onthult Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today