12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Toen kreeg Dorien Reynaert het even moeilijk

Dorien Reynaert
@Peter De Smedt

Dorien Reynaert probeerde de afgelopen weken ondanks de crisis altijd weer positief te blijven. De actrice die we kennen als Femke uit De Buurtpolitie en de laatste weken ook te zien was als luxe-escorte Alex in Familie probeerde te genieten van deze unieke rustperiode in haar ander vrij hectische leven.

Toch kwam er de afgelopen dagen een kentering in haar gemoedstoestand, schrijft Dorien Reynaert in een openhartig bericht op Instagram: “Maar de afgelopen dagen kwam er een kentering in mijn gemoedstoestand, de rust in mijn hoofd maakte plaats voor paniek en bezorgdheid. Wat heeft 2020 nog allemaal in petto voor ons? Het werd extra persoonlijk na het nieuws van gisteren, dat alle (massa) evenementen deze lente en zomer worden afgelast. Het zinnetje “och, die paar weken zonder inkomen overleven we wel” veranderde plots naar “ai, dit wordt toch wel een heel moeilijke periode om door te komen”…”

Dorien Reynaert wil duidelijk stellen dat ook voor haar gezondheid boven alles primeert: “Natuurlijk, gezondheid boven alles maar als plots de kraan wordt dichtgedraaid, van de grootste inkomstenbron van Robin en mezelf (@atmosfeer_concept), dan slik je toch wel even.”

Toch slaagde Dorien erin haar mindset weer snel om te keren: “Maar dan deze middag ging ik even wandelen in de natuur met het lentezonnetje op m’n bolletje, zag hoe het mooie koolmeesje langs mij heen fladderde en ik kwam terug tot rust. Want we staan er niet alleen voor en we gaan hier allemaal sterker uitkomen. Dat moet gewoon…” schrijft Dorien Reynaert op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today