11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vriendschap is belangrijk weet Eddy Smets

Eddy Smets staat al vele tientallen jaren op de planken. Samen met zijn orkest zorgt hij nog op heel wat locaties in Vlaanderen en Nederland voor ambiance en dat doet hij nu ook met zijn nieuwe single “Vriendschap brengt de zon in je hart”.

“Een echte meezinger, een schlager, een stijl die mijn publiek in de breedte doet groeien dat heb ik al opgemerkt. Het is geen liedje waar je “dik” van wordt maar wel “vrolijk”. In deze tijden is dat net iets wat we echt nodig hebben, dacht ik. Nu al onze vrienden op afstand gezet zijn wil ik dit liedje naar jullie hart zingen, we beseffen in deze tijd pas echt wat vriendschap betekent. Ik kreeg van een collega al eens de opmerking dat ik te veel liedjes zou maken. Als dat zo is dan vraag ik me af waarom ik nog altijd zo druk bezig kan blijven. Een zanger die geen nieuwe liedjes meer maakt vervaagt in het gezichtsveld, dus we gaan door”, laat de zabger weten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today