6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Tom Coninx presenteert met Leen Demaré Radio Belgium op Joe

Tom Coninx
© Medialaan/JOE

Met het WK Voetbal in Rusland in het vooruitzicht, wil radiozender JOE zijn luisteraars klaarstomen voor dit voetbalfeest. Vanaf zondagavond 22 april presenteert Tom Coninx samen met Leen Demaré Radio Belgium.

In dit nieuwe radioprogramma gaat het duo acht weken lang op zoek naar het tweede ‘talent’ van een Rode Duivel. Wat is het andere talent van Thibaut Courtois naast keepen? Is Dries Mertens naast aanvaller de perfecte kok? Of schuilt er een danstalent in middenvelder Kevin De Bruyne? Tom en Leen komen het te weten dankzij gesprekken met vrienden, familieleden, (ex-)trainers en collega’s van de Rode Duivels.

“Dat de Rode Duivels kunnen voetballen weet iedereen, maar waar zijn ze nog goed in?” vraagt Tom Coninx zich af.  “Ik ga er alles aan doen om dat te weten te komen samen met Leen. Radio is en blijft een ongelofelijk mooi medium, dus ik kijk er naar uit om elke zondagavond de radiostudio in te duiken en na meer dan vijf jaar terug radio te maken.”

Nog nieuw dit voorjaar bij JOE: de terugkeer van Het Heilig Huis van Hanssen

Evi Hanssen keert dit weekend ook terug met een tweede radioseizoen van Het Heilig Huis van Hanssen. Ze geeft de aftrap op zaterdag 21 april met Steven Van Herreweghe. Samen met Steven overloopt Evi van 10u tot 12u de actualiteit van die week en dat nog steeds van bij haar thuis. Ze schopt opnieuw met haar wekelijkse bekende gast een heilig huisje omver door moeilijke onderwerpen of taboes niet uit de weg te gaan.

Celebrate The 90’s, Top 2000 Backstage en heartbeats

Er zijn ook andere nieuwigheden bij Joe de komende weken. Van maandag 23 april tot vrijdag 27 april staan de jaren ’90 centraal tijdens Celebrate the 90’s Top 900. De Joe-dj’s vieren dit iconische decennium: ze draaien in duo’s de 900 beste 90’s-hits, gekozen door de luisteraars, en zorgen voor flashbacks.

Het paradepaardje van Joe, de Top 2000, krijgt vanaf maandag 30 april een dagelijkse semi non stop-versie in Top 2000 Backstage. Vanuit de baseline ‘2000 songs, 2000 stories’ vertelt een bekende muzikant de meest memorabele verhalen en weetjes achter de Top 2000-songs van dat uur. Vanaf maandag 30 april presenteert Anne Paulissen, die vijf jaar geleden te horen was op Joe als sidekick in de ochtendshow, Heartbeats. Anne zorgt van maandag tot donderdag.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today