17 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020

Nathan de Clerck wil scoren met eerste single

Nathan de Clerck
© BV Music

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben volgen. Zo’n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”.

Zo begint de het verhaal van de jonge, ambitieuze zanger Nathan de Clerck.  Hij is slechts 18 jaar maar er vast van overtuigd datgene te doen wat hij het liefst wil:  mensen vermaken met zijn muziek. Of dat nu op sax, piano, drums, zang of op het toneel is; Nathan ademt muziek.

Op jonge leeftijd maakt Nathan zijn debuut in de musical Oliver.  Hij volgt zang- en acteerlessen aan het Begothumaniora van Antwerpen en brengt daar zijn middelbare studie door met als richting JAZZ/POP/Rock.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Nathan vandaag zijn eerste single ‘Had Je Ooit Gedacht’ uitbrengt.  Voor de productie tekende Marc de Coen.  De tekst werd geschreven door Mieke.

Nathan beschikt overt een uiterst prettig stemgeluid en is bovendien een prettige verschijning. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij een welkome aanvuling in de Belgische en Nederlandse muziekscene.

‘Had Je Ooit Gedacht’ van Nathan de Clerck is nu verkrijgbaar als download op iTunes.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today