14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Tom De Cock daagt Eden Hazard uit: ‘Je zou voor eeuwig een volksheld zijn”

Tom De Cock daagt Eden Hazard uit: ‘Je zou voor eeuwig een volksheld zijn”

Foto: VRT

De schrijfsels van Tom De Cock zijn een streling voor het oog en de hersenen van de mensheid. Ook nu weer. De presentator van Qmusic ergert zich aan het feit dat Eden Hazard woensdagavond de ‘OneLove’-aanvoerdersband dan toch niet zal dragen tijdens de interland tegen Canada. De Rode Duivels zijn samen met onder andere Nederland en Frankrijk gezwicht voor de druk van de FIFA, wie de band draagt zou namelijk een gele kaart riskeren. En dan? Het WK is toch al één grote klucht, dit kan er toch wel bij?

“De maskers zijn af. FIFA straft spelers die een niet-politiek statement over inclusie willen maken. Ons voetbal wordt gegijzeld door godsdienstgekken en hun geld”, schrijft Tom De Cock op Instagram.

De presentator doet een oproep naar de Rode Duivels en specifiek naar de ‘lieve’ Eden Hazard: pak die kaart. “Pak geel, pak rood, kom naar huis. Ik kom jullie toejuichen op de Grote Markt alsof jullie gewonnen hebben. Eden, je zou voor eeuwig een volksheld zijn ❤️ #pakdiekaart”, besluit Tom De Cock.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today