19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Tom Waes: “in die stad zou ik willen wonen”

Tom Waes: “in die stad zou ik willen wonen”

Foto: VRT

Tom Waes bezoekt voor het nieuwe seizoen van Reizen Waes vijf wereldsteden. De presentator mag dan wel onder de indruk zijn van die steden, er wonen, dat zou Tom niet zien zitten…

“Nee, ik denk het niet. Eigenlijk ben ik in mijn leven nog maar één keer in een grote stad geweest waarvan ik dacht: hier zou ik willen wonen”, onthult Tom Waes in Humo. En aan welke stad verloor Tom Waes zijn hart?

“Vancouver. Die stad heeft wat mij betreft alles”, klinkt het bij Tom Waes in Humo. Het televisiegezicht heeft drie redenen waarom de Canadese stad hem zo boeit…

“Eén: je hebt er vier seizoenen, wat ik altijd belangrijk heb gevonden. Ik wil niet constant in de zomer of de winter zitten”, benadrukt Tom Waes in het weekblad.

“Twee: het zijn Canadezen, geen Amerikanen”, ziet Tom Waes een groot verschil tussen de inwoners van beide landen.

“En drie: overal om je heen is er spectaculaire natuur. Recht voor je heb je de zee vol met walvissen, orka’s en zeeleeuwen, en enkele prachtige eilanden. Vlak achter je liggen de bergen en de wouden, vol met grizzlyberen en andere fauna en flora”, is Tom Waes enorm onder de indruk van Vancouver.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today