2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Pat Krimson moest zwijgen: “Zelfs mijn vader stelde zich vragen”

Pat Krimson moest zwijgen: “Zelfs mijn vader stelde zich vragen”

Foto: DPG Media

Meedoen aan ‘The Masked Singer’, het is allemaal heel leuk, maar ook erg zwaar. De opnames van het programma vinden maanden voor uitzending plaats en dat betekent dat de deelnemende BV’s gedurende de ganse periode moeten zwijgen. En dat is niet altijd gemakkelijk.

Pat Krimson was op de hoogte van de deelname van zijn verloofde Loredana en dus ook hij moest zwijgen tegen iedereen. “Voor elke aflevering waren er drie à vier dagen nodig. Ik was dus vaak alleen thuis of ging alleen naar de speeltuin met m’n dochter Troy. Dat riep vragen op. Zelfs mijn vader begon zich af te vragen waarom Loredana er nooit bij was. Zeker omdat we anders altijd samen zijn”, legt Pat uit in Tv Familie.

Dochter Troy was niet op de hoogte. “Maar tijdens de tweede aflevering zat ze op het tapijt voor ons naar ‘The Masked Singer’ te kijken. Tijdens het optreden van Loredana als Ridder draaide ze zich plots om. Ze keek even, draaide zich terug naar de tv en kroop achteruit tegen Loredana’s benen aan, waarop ze zei: ‘Dat ben jij.’”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today