30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
30 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Tom Waes: “Zij weten niet hoe dat voelt”

Tom Waes: “Zij weten niet hoe dat voelt”

Foto: VRT

Positief testen terwijl je ver weg van huis bent, er zijn leukere dingen om mee te maken. Toen Tom Waes in Ulaanbaatar zat, de hoofdstad van Mongolië, testte hij positief en moest hij zes dagen op hotel blijven in quarantaine. Toen ze dan eindelijk naar huis mochten, was de pech voor Tom nog niet voorbij.

“Toen we te horen kregen dat er een vlucht klaarstond voor ons, kwam er toch weer iets tussen. Enkele uren voor onze vlucht kregen we namelijk te horen dat die geschrapt was door een sneeuwstorm in Istanboel. Dus nog twee dagen erbij. Het was verschrikkelijk. Mensen die zeggen dat er te veel luxe is in een gevangenis, weten niet wat het is opgesloten te zitten. En wij zaten dan nog in een goed hotel”, vertelt hij in Story.

In de eerste aflevering, die te zien is op 3 april, reist Tom naar het Egyptische Caïro. “Die stad heeft me enorm verbaasd. Ik bezocht daar onder andere de piramides van Gizeh in het bijzijn van een bijzondere gids. Hij had zichzelf Nederlands geleerd door woordenboeken te kopen, tijdschriften te lezen en naar de Vlaamse tv te kijken via satelliet. Hij kende me dus en deed zelfs een imitatie van Ben Crabbé.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today