14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Jan Smit neemt drastische beslissing: “We doen eventjes geen shows meer”

Jan Smit neemt drastische beslissing: “We doen eventjes geen shows meer”

Jan Smit
© VoSound Music

Als solozanger en presentator is Jan Smit erg geliefd in Vlaanderen en Nederland. Maar ook als lid van KLUBBB3 is hij een graag geziene man. Door zijn burn-out hoefde het optreden eventjes niet meer voor Jan en daarom neemt hij ook een moeilijke beslissing rond optreden met KLUBBB3.

“Ik heb onlangs nog afgesproken met Florian (Silbereisen) in Oostenrijk. Ik heb hem gezegd dat we eventjes geen shows meer doen. Ik wil geen planning meer die al twee jaar op voorhand vastligt. In oktober komt mijn eigen album uit, ik ga niet tegelijk in Duitsland weer iets doen. Ik ben lang weggeweest in Nederland en Vlaanderen, dat krijgt nu prioriteit”, zegt Jan in een interview met Dag Allemaal.

KLUB333 zal dan wel eventjes niet meer optreden, het hoeft niet meteen het einde van de groep te betekenen. “Volgend jaar zien we wel weer of we nog nieuwe nummers zullen opnemen. Het is duidelijk dat ik veranderd ben. Vroeger zou ik hebben gezegd: ‘Die grote schlagershow met 8 miljoen kijkers, dat fietsen we er wel even tussen.’ Nu maak ik duidelijke keuzes.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today