16 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 oktober 2020
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 oktober 2020

Toy Story 4 volgende zomer in de zalen

Toy Story 4
© Disney/Pixar

Woody en de rest van het speelgoed zijn terug voor een geheel nieuw avontuur in ‘Toy Story 4′, waarin ze nieuwe vrienden verwelkomen in Bonnie’s kamer, inclusief een verlegen nieuw speelgoedje genaamd Forky.

“Zoals de meeste mensen ging ik ervan uit dat ‘Toy Story 3’ het einde van het verhaal was.” zei regisseur Josh Cooley. “En het was het einde van Woody’s verhaal met Andy. Maar, net als in het leven, is elk einde een nieuw begin. Woody in een nieuwe kamer, met nieuw speelgoed en een ander kind: dat was iets dat we nog nooit eerder hebben gezien. Ons afvragen hoe dat eruit zou zien, werd het begin van een leuk verhaal dat het verkennen waard was.”

Maar Forky houdt vol dat hij géén speelgoed is! Forky is een echt bestek-knutselproject en hij is er vrij zeker van dat hij niet in de kamer van Bonnie thuishoort. Telkens als hij probeert weg te komen, haalt iemand hem terug in een avontuur dat hij eigenlijk liever wil overslaan. “De wereld van Toy Story is gebouwd op het idee dat alles in de wereld een doel heeft”, zegt Cooley. “Het doel van speelgoed is om er voor het kind te zijn. Maar hoe zit het met speelgoed dat is gemaakt van andere objecten? Forky is een stuk speelgoed dat Bonnieheeft gemaakt van wegwerpbestek, dus hij staat voor een belangrijke beslissing. Hij wil zijn doel als bestek vervullen, maar hij heeft nu een nieuwe missie die hij moet volbrengen als speelgoed.”

Toy Story 4 is vanaf 26 juni te zien in de bioscoop.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today