6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024
6 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 maart 2024

Niels Destadsbader brengt succesalbum opnieuw uit in feestjasje!

Niels Destadsbader
© CNR/Mostiko

Als er één artiest is die op een geslaagd jaar kan terugblikken, is het Niels Destadsbader wel.  Niet alleen bracht hij een bijzonder succesvol album uit, hij kan ook terugblikken op de uitverkochte Sportpaleisconcerten.  Dat album én die concerten komen nu samen in de speciale editie van het album ‘Dertig’.

Waar 2016 en 2017 al fenomenaal waren, brak Niels Destadsbader in 2018 echt alle records. Weken lang kampeerde hij op de eerste plaats van de hitslijsten met ‘Verover mij’.  Ook het album ‘Dertig’ was een waar verkoopssucces, hij kaapte een MIA weg en won ook de felbegeerde Zomerhit van Radio 2. 

Op 31 oktboer en 1 november speelde Niels twee uitverkochte concerten in het Sportpaleis in Antwerpen. Deze shows werden opgenomen, en daar is nu een DVD van gemaakt.  De DVD is een prachtige weergave van zijn concerten, en doen alvast watertanden naar de concerten die Niels er op 6 en 7 december 2019 zal geven.

Speciaal voor de feestdagen werd het album ‘Dertig’ aangevuld met extra live bonus-tracks én de DVD van de Sportpaleisconcerten.  Een ideaal kado voor de komende eindejaarsfeesten!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today