34 °C Antwerpen, BE
vrijdag 7 augustus 2020
34 °C Antwerpen, BE
vrijdag 7 augustus 2020

Verbreekt Tim zijn belofte in Temptation Island?

Temptation Island - Tim
© Vijf

Temptation Island breekt haar eigen records. Het nieuwe seizoen is na zeven afleveringen goed voor gemiddeld 733.356 kijkers en overstijgt zo alle voorgaande seizoenen in de geschiedenis van het programma.

Nooit eerder haalde een programma op VIJF zulke sterke cijfers. Ook online weet Temptation Island steeds meer kijkers te verleiden. De volledige afleveringen werden op vijf.be al 1.150.000 keer bekeken, in totaal stemmen er dus wekelijks ongeveer een miljoen kijkers af op Temptation Island. Ook de korte fragmenten doen het uitstekend en wisten tot nog toe maar liefst 2.750.000 views in de wacht te slepen.

De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur vorige week flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig door elkaar geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevreesde kampvuur aangestoken. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goeie afloop? Cherish probeert alvast haar slag te slaan en gaat voor de volle ‘timtation’. De achtste aflevering zal in ieder geval – net zoals vorig jaar – een belangrijk kantelmoment zijn…

Temptation Island, donderdag 15 maart om 21u35 op VIJF.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today