7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Natalia vs Marie Verhulst en Erik Goossens vs Kamal Kharmach in eerste Boxing Stars

Boxing Stars
© Medialaan/VTM

Boxing Stars start op 29 maart 2018 en zal elke donderdag te zien zijn bij VTM.  In de eerste aflevering gaat het meteen hard tegen hard tussen vier zwaargewichten: Natalia vs. Marie Verhulst en Kamal Kharmach vs. Erik Goossens. 

In het eerste duel bij de vrouwen neemt de 37-jarige zangeres Natalia het in de boksring op tegen Marie Verhulst, de 22-jarige dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst en actrice in Ghost Rockers. Kempische furie Natalia blaast zonder moeite enkele Sportpaleizen omver, maar heeft ze in de ring ook nog zoveel noten op haar zang? Haar zus Patsy is er alleszins heilig van overtuigd dat ze de kamp zal winnen: “Mijn zus heeft nog nooit gebokst, but she is going to kick some ass, baby!”

Marie is vegetariër, maar lust haar tegenstandster rauw. Ze is uit op revanche voor haar broer Viktor, die zijn kamp tegen VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx verloor in de eerste editie van Boxing Stars bij CAZ. Papa Gert en broer Viktor zitten alvast klaar om haar naar de overwinning te schreeuwen en ook zij geloven in de kansen van Marie. “Ons Marie is mentaal heel sterk en als ze een doel heeft dan gaat ze ervoor, dus dat gaat ze tegen Natalia ook doen”, zegt Viktor. “Ik wil mijn dochter niet alleen in het donker tegenkomen”, vult Gert al lachend aan.

Kamal Kharmach vs. Erik Goossens

Ook de 26-jarige comedian Kamal Kharmach en de 50-jarige zanger en acteur Erik Goossens smijten zich volledig in de tweede zwaargewichtenkamp. Naast de ring is hij een echte teddybeer, maar in de ring verandert Kamal in een krachtpatser die zijn tegenstander met huid en haar opeet. Bij de vorige editie van Boxing Stars gaf hij al aan dat hij graag eens wilde meedoen aan het programma. Die wens komt nu dus uit. Zijn jeugdvriend Hamed heeft het volste vertrouwen in een goede afloop: “Ik denk dat we allemaal versteld gaan staan en we een beest gaan zien waarvoor we moeten oppassen.”

Samen met zijn vrouw en Boxing Star Bieke Ilegems won Erik het programma Dansdate, maar lukt het hem als bokser dit keer ook alleen? “Ik denk wel dat als Erik één klap krijgt, dat hij serieus wat klappen zal uitdelen”, zegt Bieke zonder aarzelen. En ook dochter Mila weet dat haar papa geen doetje is: “Ik denk dat Kamal wel schrik moet hebben voor mijn papa. Ik had er zelf ook schrik van als ik hem bezig zag.”

Sean Dhondt en An Lemmens presenteren, Sergio Quisquater is ringmaster

Sean Dhondt en An Lemmens kruipen in de boksring voor de presentatie, net als bij de vorige editie bij CAZ. Zij worden bijgestaan door ringmeester Sergio Quisquater. Hij zweept het publiek op en kondigt de boksers aan met zijn stevige stem.

Het bokscommentaar komt van ex-bokser Freddy De Kerpel en boksspecialist Jan Van den Berghe. Alle boksers worden intensief begeleid door een professionele bokscoach en kregen 20 uur boksles om zich voor te bereiden op hun kamp. Zowel hun fysieke paraatheid als hun mentale weerbaarheid worden op de proef gesteld.

De komende weken nemen ook Laura Tesoro en Bieke Ilegems, Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker, Astrid Coppens en Stéphanie De Roover, Hans Van Alphen en Bill Barberis, Andy Peelman en Oscar Willems, en Faroek Özgünes en Sieg De Doncker het tegen elkaar op.

Boxing Stars, vanaf 29 maart elke donderdag om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today