7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Tegen De Sterren op parodieert Wendy Van Wanten en Goedele Liekens

Wendy Van Wanten
© Medialaan/VTM

Wendy Van Wanten en Goedele Liekens werden totnogtoe gespaard van een Tegen De Sterren Op-parodie.  Maar daar komt donderdagavond verandering in!

In Tegen de Sterren Op op donderdag 15 maart volgt Luk Alloo (Guga Baúl) de enige échte Kürt Rogiers. Hoewel de acteur een boeiend leven leidt, besluit Alloo kosten, tijd en moeite te sparen door in één trek al zijn formats op te nemen. Zo zit Kürt Rogiers plots bij Alloo in de Nacht, en komt hij daarna in sneltempo in aanraking met Alloo bij de De Wegpolitie, Alloo in de Gevangenis en zelfs Alloo in de Buitenlandse Gevangenis. Een geniale dronken Kürt Rogiers in combinatie met Guga als Luk Alloo, levert komische televisie op.

Na elke aflevering van Temptation Island nodigt Goedele Liekens (Nathalie Meskens) één van de deelnemers uit voor een diepgaande en boeiende nabespreking. Ze heeft Kevin (Jonas Van Thielen) te gast die zijn relatie met Megan onder de loep neemt en zijn kans waagt bij ‘verleidster’ Goedele Liekens. Nathalie Meskens heeft Goedeles gezichtsuitdrukkingen goed onder de knie en interviewt zo op geweldige wijze player Kevin.

Het Blind Getrouwd-koppel Wendy (Ella Leyers) en Damiano (Guga Baúl) volgt vanop het balkon de hele aflevering mee. Ondertussen probeert Wendy nog wat affectie los te krijgen van Damiano. Valt hij stilaan voor de lieve Wendy?

Rapper Damso mag dan toch niet het WK-lied maken. Geen probleem, onze Rode Duivels nemen met veel plezier het heft in eigen handen. Onder leiding van de virtuoze Kevin De Bruyne (Jonas Van Geel) nemen de Duivels een plaat op. Onder andere Thibaut Courtois (Guga Baúl), Vincent Kompany (Guga Baúl), Radja Nainggolan (Ivan Pecnik), Steven Defour (Jonas Van Geel) en het nieuwe typetje Yannick Carrasco (Chris Van Espen) halen hun mooiste zangstem boven voor dé hit van het WK.

Tegen De Sterren Op brengt het Swingpaleis terug in zijn oude glorie, met alle grote vedetten van toen! Felicé (Jonas Van Thielen) haalt zijn beroemd dansje nog eens uit de kast en kondigt met een hoop toeters en bellen zijn gasten aan: veelbelovende DJ Regi Penxten (Jonas Van Geel), de toen nog begeerlijke vrijgezel Gène Thomas (Chris Van Espen) en Vlaanderens favoriete brulaap Sergio (Ivan Pecnik) vertegenwoordigen het jongenspanel. Bij de meisjes vinden we Kristel (Tine Embrechts), die net bekend aan het worden is met haar meidengroepje K3, de wulpse Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens), en de ultieme 90’s-babe Joyce De Troch (Ella Leyers).

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today