12 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Verleidelijk voorjaar op VIJF

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Het voorjaar van VIJF pakt in 2018 uit met een dubbele portie verleiding. De kandidaten uit het nieuwe seizoen van Temptation Island klappen voortaan uit de biecht in het gloednieuwe online-programma Goedele on Top. Ook onze favoriete stylingheld Jani keert terug met een tweede seizoen van Shopping Queens.

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Dit voorjaar zal Temptation Island op donderdagavond te zien zijn. Vanaf donderdag 1 februari kunnen VIJF-kijkers schaamteloos genieten van het nieuwe seizoen dat meteen met een dubbelaflevering van start gaat. Onder andere Zwanetta, Laetitia, Fabrizio en Joshua zullen de koppels het vuur aan de schenen leggen…

Goedele On Top

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat Temptation Island is, kan voortaan na elke aflevering terecht bij Goedele on Top. Op VIJF.be praat Goedele na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag? Wat is er nu preciés gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. Met Goedele on Top wil VIJF in 2018 inspelen op de digitalisering van het kijkgedrag én de talkability van Temptation Island – als dat even kan – zowaar nog groter maken. Deze digitale primeur is meteen het eerste volwaardige VIJF-programma dat alleen en integraal op tablet, smartphone en PC kan worden bekeken.

Ook Jani is terug!

Later dit voorjaar kleurt stylingheld Jani opnieuw het scherm van VIJF met een tweede seizoen van Shopping Queens. Het eerste seizoen van deze lokale daily – waarin vier vrouwen strijden om de titel van ‘Shopping Queen’ – deed het vorig jaar uitstekend. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget. Topstylist Jani geeft zoals steeds zijn ongezouten mening over de geshopte outfits.

VIJF verbreedt haar serie-aanbod met de nieuwe dramareeks Doubt waarin Katherine Heigl (Grey’s Anatomy, Knocked Up) schittert als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt. Ook nieuwe afleveringen van de populaire series Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Elementary, Saving Hope en The Night Shift maken dit voorjaar hun opwachting.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today