10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Gerenommeerd Moscow Classical Ballet voor het eerst in België in maart 2018

Coppelia
© Alex Pankov

Na het overweldigende succes afgelopen oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, komt het gerenommeerde Moscow Classical Ballet in maart 2018 voor het eerst naar België en brengt in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent het betoverende sprookje ‘Coppelia’ op de planken.

‘Coppelia’ vertelt het komische liefdesverhaal van een pop die op mysterieuze wijze tot leven komt. Hoewel dit ballet reeds in 1870 in première ging in de Parijse opera, is het verhaal nog steeds brandend actueel. Coppelia is de afspiegeling van een ideale, onbereikbare vrouw, een droombeeld dat in deze tijden ook vaak wordt nagestreefd op social media.

De oorspronkelijke choreografie van Arthur Saint-Léon is niet alleen zorgvuldig bewaard gebleven in deze uitvoering, maar ook dynamisch en opwindend bewerkt. De nieuwe dansen zijn helder en inventief. De mysterieuze sfeer werd behouden en het publiek wordt getrakteerd op veel verrassingen, grappige nieuwe personages, fantastische machines en speeltuigen.

De indrukwekkende decorstukken, prachtige kostuums en verbluffende dans, maken van Coppelia een totaalbeleving voor jong en oud.

Boek nu je plaatsen voor 20 maart in Stadsschouwburg Antwerpen of 21 maart in Capitole Gent, via www.teleticketservice.be of tel: 070 345 345. Mis dit niet!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today