15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Willy Sommers neemt Fantasy-hit onder handen!

Willy Sommers
© Universal/Top Act Music

Willy Sommers heeft een nieuwe single uit! ‘Als Je Diep In Mijn Ogen Kijkt’ is één van de parteltjes van z’n meest recente album en is binnenkort als single verkrijgbaar. 

Of 2018 voor Willy Sommers nog beter wordt dan vorig jaar, is moeilijk in te schatten.  Zo was er de release van zijn album ‘Boven De Wolken’ en een handjevol singles die stuk voor stuk dikke hits werden.  Bovendien stapte Willy ook nog eens in het huwelijk met zijn grote-liefde-sinds-jaren Cindy.

Beter doen wordt dus moeilijk, maar Willy zou Willy niet zijn mocht hij toch niet proberen.  Een eerste – verdienstelijke poging – is alvast z’n nieuwe single ‘Als Je Diep In M’n Ogen Kijkt’; een cover van de Duitse groep Fantasy die met ‘Wenn du mir in die Augen schaust’ in 2016 torenhoog scoorde bij onze Oosterburen.  Producer Yannic Fonderie ging aan de slag met het nummer en leverde samen met Willy dit pareltje af.

‘Als Je Diep In M’n Ogen Kijkt’ is terug te vinden op Willy’s meest recente album ‘Boven De Wolken’ en wordt binnenkort ook als single uitgebracht.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today