18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

ZES verrast met topreeksen Constantine en MacGyver

Zes - MacGyver
© ZES

Ook in 2018 laat ZES het beste van zichzelf zien: van blockbusters op maandag, tot de grootste filmklassiekers op dinsdag en spannende actiefilms op woensdag. Donderdag is topseriedag bij ZES, goed voor marathonuitzendingen van first class Amerikaanse topseries. 

ZES breidt zijn serieaanbod dit voorjaar uit met enkele gloednieuwe reeksen. De science fiction serie Constantine – gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics – gaat op zondag 28 januari van start. De reeks zoomt in op het verhaal van John Constantine, een man die de hachelijke opdracht krijgt om de mensheid te beschermen tegen het kwaad. Later dit voorjaar verschijnt ook de gloednieuwe serie MacGyver op ZES. De remake onthult een nieuwe kijk op de klassieke serie waarin de jonge MacGyver centraal staat. Wanneer hij gerekruteerd wordt door een geheime organisatie, moet hij zijn unieke problem solving skills inzetten om desastreuze rampen te voorkomen. Duct tape to the rescue!

Wat staat er verder nog op het voorjaarsprogramma van ZES? Het derde (en inmiddels ook laatste) seizoen van de topserie Zoo, de samenvatting van de Oscaruitreiking, gloednieuwe afleveringen van crimeseries The Blacklist en Blue Bloods, en nieuwe seizoenen van Gotham, Supernatural en Smallville.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today