14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Hoe Christoff zijn beste vriendin Cindy aan Willy Sommers koppelde

Christoff
Foto: VRT

Willy Sommers vond de liefde bij Cindy De Meyer en het was zanger Christoff die voor Cupido speelde. Christoff en Cindy kennen elkaar immers al sinds hun jeugdjaren…

Christoff en Cindy waren vijftien jaar toen ze elkaar leerden kennen: “Er was direct een klik tussen ons”, onthult Christoff in Story. De twee werden beste vrienden en doken samen het uitgaansleven in. Al bleven ze soms ook thuis om naar Tien Om Te Zien te kijken. Want Cindy had toen al een oogje op Willy Sommers…

Uiteindelijk zou Christoff voor Cupido spelen: “Ik had stilaan wat naam in het wereldje van de Vlaamse showbizz, en zo kreeg ik ook een band met Willy. Toen Cindy jarig was, wou ik iets speciaals doen. Ik zei: ‘Willy, een van mijn beste vriendinnen is jarig. Zou jij het zien zitten om haar te verrassen en eens af te komen naar het restaurant waar wij afgesproken hebben?” onthult Christoff in Story hoe hij een eerste ontmoeting regelde tussen zijn beste vriendin en Willy Sommers.

Uiteindelijk zou het nog enkele jaren duren vooraleer Willy Sommers en Cindy een koppel werden, maar de basis werd toch gelegd door dat eerste manoeuvre van Christoff.

“De kans dat Willy anders iets met een fan zou zijn begonnen, was heel klein. Ik heb toch dat duwtje kunnen geven. Anders waren ze wellicht nooit een koppel geworden”, klinkt het niet zonder trots bij Christoff in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today