4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Miguel Wiels: “daar ben ik enorm van geschrokken”

Foto: Photo News

Het land was even in rep en roer toen Miguel Wiels aankondigde dat hij stopte als liedjesschrijver van K3. In Het Belang van Limburg geeft Miguel toe dat hij de impact van zijn aankondiging onderschat had.

“Ik heb het ’s morgens om halfacht bekendgemaakt op Instagram en vanaf dat moment heeft mijn telefoon niet stilgestaan tot tien uur ’s avonds”, onthult Miguel Wiels in het dagblad.

“Ik zat in elke nieuwsuitzending, ook in Nederland. Ik dacht: ‘Is dit nieuws nu relevant genoeg om zelfs in De Zevende Dag te brengen?’ Blijkbaar wel”, lacht Miguel Wiels in Het Belang van Limburg. “Daar schrok ik van, al kan ik niet ontkennen dat het ook mijn ijdelheid streelde.”

Miguel Wiels geeft toe dat hij goed geboerd heeft dankzij K3. De 22 gouden albums en 40 nummer 1-hits hebben ervoor gezorgd dat hij zich financieel geen zorgen meer hoef te maken.

“Nee, dat klopt, ik hoef nooit meer te werken”, bevestigt Miguel Wiels. Al wil hij daar ook een kanttekening bij maken: “Ik ben geen Gert Verhulst of Marc Coucke, maar wel een zelfstandige van 48 jaar met een mooie spaarpot.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today