12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Cindy, vrouw van Willy Sommers: “Ik zou het zo fijn vinden als ze dichter woonde”

Willy Sommers
© Jeroen D'Havé

3 vrouwen, 3 periodes in het leven van Willy Sommers: Annemie, Cindy en Luna. Eerst was er Annemie, zijn dochter uit een vorige relatie, daarna volgde Cindy en hun geluk werd bezegeld met dochter Luna.

“Eerst was er Annemie, een verhaal dat iedereen intussen kent en dat gelukkig is goed gekomen. 15 jaar later is Willy dan iets met mij begonnen en 5 jaar later kwamen Luna en Luka. Willy en ik zijn al 25 jaar samen, waarvan 5 jaar getrouwd”, legt Cindy uit in Dag Allemaal.

Het gezin is voor Willy en Cindy erg belangrijk, al is het vooral Cindy die het gezin bij elkaar houdt. “Ik probeer onze kinderen en Annemie bij onze verjaardagen samen te krijgen. Luna en Luka mogen dan niet weg en Annemie moet naar hier komen, want Willy is dan ook thuis. Als ik het zo niet doe, komt het er niet van.”

Annemie en Cindy hebben een goede band met elkaar en spreken ook geregeld af zonder dat Willy aanwezig is. Al zou Cindy het erg fijn vinden mocht Annemie wat dichter wonen.

“Maar zelfs als je dichter bij elkaar woont, is het niet simpel. Mijn andere zus woont op een kilometer van mij en we zien elkaar soms maanden niet. Iedereen is met zijn eigen gezin bezig, werkt en heeft vanalles te doen in het weekend. Als je niet zorgvuldig plant, gebeurt er niets. En plannen, daar is Cindy nu net zo goed in.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today