10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Niels Destadsbader: “Wij zouden een passioneel koppel zijn”

Foto: DPG Media

Wanneer je een paar jaar geleden aan Siska vroeg wie haar favoriete one night stand was, dan had ze volmondig Niels Destadsbader geantwoord. Nu mag ze samenwerken met Niels en het mag gezegd zijn er is duidelijk een klik tussen de twee.

“Ik denk dat Siska en ik een heel passioneel koppel zouden zijn. Met borden gooien en al. We hebben allebei dezelfde slechte eigenschappen: heel impulsief en koppig”, zegt Niels in Story.

De twee weten wat ze aan elkaar hebben, maar het kan natuurlijk ook serieus botsen tussen de twee. Maar ze benadrukken vooral dat ze geen koppel zijn, wat de mensen ook denken.

Zo hebben ze tijdens de opnames van ‘Zomerhit’ elk een eigen slaapkamer. “Want Siska snurkt”, zegt Niels. Iets wat Siska dan weer niet kan ontkennen.

“Enkel als ik gedronken heb. Maar tussen twee shows drink ik wijselijk geen alcohol.” “Maar Siska en ik zijn altijd wel degene die de bar sluiten. We blijven altijd plakken, met wat frisse pinten erbij. Daar houden we allebij van. Siska is ‘one of the boys’.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today