4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Piet Huysentruyt: “Ik had dat misschien beter niet gedaan”

Piet Huysentruyt
© Medialaan/VTM

Tijdens het najaar van VTM kunnen we ons terug verwachten aan ‘SOS Piet’. Het programma verdween een achttal jaar geleden van het scherm en is nu klaar voor zijn grote comeback. Het idee van het programma blijft hetzelfde, het wordt alleen in een iets moderner jasje gestoken.

Of het bij dit ene seizoen blijft of niet, dat weet tv-kok Piet Huysentruyt zelf nog niet. “Vroeger zou ik mij daarover opgedraaid hebben, maar vandaag laat ik het op mij afkomen. Ik ben al zo content nu. Alles wat erbij komt, is een cadeau”, glundert Piet in Dag Allemaal.

In 2014 werd Piet vervangen door Sofie Dumont en hij maakte toen zijn overstap naar VIER. Het gehoopte succes bleef uit en het werd niet meer zoals vroeger.

“Achteraf gezien had ik die omzwerving misschien beter niet gemaakt. Maar ik heb er vrede mee genomen, zeker nu ik weer bij VTM aan de slag kan. Nogmaals, VTM was, is en zal altijd mijn zender blijven.”

Maar Piet blijft VTM niet alleen trouw om er te werken, ook om zelf te kijken blijft het zijn favoriet. “Ik kijk in Zuid-Afrika nog elke dag naar het VTN Nieuws. In iedere relatie zijn er goede en slechte momenten en dat is tussen VTM en mij niet anders geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today