12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Wat is er aan de hand met Christophe uit Blind Getrouwd?

Foto: VTM

Het was even schrikken toen Christophe Ramont, bekend van ‘Blind Getrouwd’ een foto op sociale media postte waarbij hij was vastgekoppeld aan allerlei draden. Is er iets ernstig aan de hand met Christophe? Hij vertelt het zelf op zijn sociale media.

“Ik ben al maanden vermoeid. Zelfs wanneer ik acht à negen uur in bed lig, sta ik zelden uitgerust op. Een slaapkliniek bezoeken stond al lang op mijn bucketlist, maar ik ga het geen tweede keer doen. Je hangt van boven tot onder vol met draden die samenkomen in een bakje op je borst. En ik ben een buikslaper”, citeert Tv Familie.

De uitslag kent Ramont nog niet, dus het is even afwachten. “Het moet nog blijken of mijn slaapproblemen een aantoonbare reden hebben. Pas dan kunnen we kijken of er een oplossing mogelijk is. Mijn volgers zeggen dat ik van zo’n onderzoek geen wonderen mag verwachten, tenzij er sprake is van een probleem als slaapapneu.”

Ook Nick, de toenmalige partner van Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ schrok toen hij de foto van zijn ex-man zag verschijnen.

“Ik schrok me rot toen ik die foto zag. Met al die draden en zonder baard. Ik had hem nauwelijks herkend. Ik heb hem meteen gestuurd ‘Ca Va?’” En wat die baard betreft. Christophe kan alvast vertellen dat zijn mama erg blij was die de baard was verdwenen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today