19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Vicky Versavel: “Plots werd ik verguisd door de mensen”

Foto: DPG Media

14 jaar geleden kreeg Vicky Versavel te horen dat haar rol als Brenda Vermeir werd stopgezet in ‘Familie’. Van de ene dag op de andere zat Vicky zonder werk en moest ze plots een heleboel vrienden achterlaten.

“Op m’n laatste draaidag was het van: ‘Vicky, we bellen, hé. We verliezen elkaar niet uit het oog. Daar is allemaal niks van in huis gekomen. Maar dat is heel normaal, ieder heeft zijn eigen leven”, klinkt het in Dag Allemaal.

In ‘Familie’ werd Vicky nog even vervangen door actrice Chadia Cambie omdat ze te maken kreeg met kanker. “De ziekte ligt al lang achter mij, ik moet ook geen vervolgonderzoeken meer doen. Het speelt niet meer in mijn hoofd en ik ben ook niet meer bang.”

Vlaanderen leefde massaal mee met Vicky toen ze bekend maakte dat ze kanker had. Ze krijgen duizenden kaartjes van mensen. Maar toen ze vertelde dat ze chemo zou volgen, veranderde de mening van velen plots.

“Ineens werd ik verguisd. Ik vind het minder moeilijk om terug te denken aan mijn ziekte dan aan wat er toen allemaal is geschreven. Ik was aan het vechten voor mijn leven en wist niet hoe het ging aflopen, en dan lees je dingen als ‘die is gek’ en ‘die heeft geen schijn van kans om te overleven’. Dat kwam keihard aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today