14 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
14 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Vormen Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ opnieuw een koppel?

Foto: DPG Media

Een tijdje geleden lieten Candice Martens en Marijn Lenaerts uit ‘Blind Getrouwd’ weten dat ze niet langer een koppel vormden. De twee zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan, maar als levenspartners lukte het niet meer.

Maar dat wil niet zeggen dat het koppel elkaar niet meer ziet. Integendeel, de twee spreken nog heel vaak af als vrienden. En dat doet heel wat mensen hopen op een hereniging van de twee als koppel.

Candice en Marijn geven in Tv Familie wat meer uitleg over hun relatie en vriendschap. “We hadden afgesproken om bij te praten. Marijn en ik vinden het leuk om contact te houden. Uiteindelijk zijn we twee jaar getrouwd geweest, hé. Dat heeft een sterke band tussen ons gevormd. Dan is het heel tof en plezant om elkaar nu en dan te blijven horen en zien.”

Heel wat koppels hebben het niet zo makkelijk om na hun relatiebreuk nog vrienden te blijven. Dat Candice en Marijn dat wel kunnen, maakt hen gelukkig.

“Het is fantastisch dat we verdergaan als vrienden. We horen elkaar niet elke dag, maar we staan nog steeds voor elkaar klaar als er iets zou zijn. We proberen ook telkens een nieuwe datum vast te leggen, want elkaar gewoon op straat tegen het lijf lopen, dat zit er niet direct in.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today