3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Vicky Versavel: “Ik heb daar nog altijd schuldgevoelens over”

Foto: DPG Media

In ‘Familie’ was Vicky Versavel gelukkig getrouwd met Bart Van den Bossche, gespeeld door Chris Van Tongelen. In het echte leven is Vicky heel lang gelukkig geweest met Werner. Jammer genoeg ging het koppel 5 jaar geleden uit elkaar.

“IK ben nu een alleenstaande mama van twee pubers. Dat is niet altijd makkelijk. Het moeilijkste is dat je moet slaan en zalven tegelijkertijd. Ik moet de touwtjes in handen houden en streng zijn, maar tegelijk wil ik ook de liefdevolle en beschermende moeder zijn. Als je met twee bent, kan je dat beter verdelen”, zegt Vicky in Dag Allemaal.

Hoewel het al vijf jaar geleden is, heeft Vicky nog altijd een groot schuldgevoel tegenover haar kinderen. Al heeft ze zelf geen spijt van de breuk. Ze vindt het alleen maar jammer voor haar zoon en dochter.

“Werner en ik hebben geen ruzie gehad en er was ook geen derde in het spel. Wij zijn twee heel verschillende persoonlijkheden, maar we waren er tot dan toe altijd in geslaagd om de gulden middenweg te vinden. Als dat niet meer lukt, wordt het moeilijk om samen te blijven.”

Vicky en Werner wisten hun breuk ‘proper’ af te ronden en daar is ze tot op vandaag nog altijd blij om. “We hebben zelfs nadien nog therapie gevolgd samen omdat we wilden dat echt alles uitgesproken was. Als het scheef zit tussen twee mensen, is praten niet meer zo evident.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today