18 °C Antwerpen, BE
woensdag 16 september 2020
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 16 september 2020

VRT-televisie neemt afscheid van Peter Van de Veire

Foto: VIER

Peter Van de Veire zal vanaf nu niet meer op de VRT te zien zijn. De MNM-presentator heeft namelijk een contract getekend bij SBS Belgium, het moederbedrijf achter zenders VIER, VIJF en ZES. Het Laatste Nieuws schrijft dat Van de Veire de eerste mediafiguur is die erin slaagt om twee contracten binnen te halen. “We wensen Peter alvast veel succes met zijn nieuwe tv-plannen. We zijn zelf erg blij dat hij de samenwerking als radiomaker voor de VRT na al die jaren verder blijft zetten, op antenne en als coach van veel jong radiotalent”, reageert Hans Van Goethem namens de VRT in Het Laatste Nieuws.

Peter Van de Veire zal niet meer op VRT televisie te zien zijn, hij blijft ‘gewoon’ radio maken op MNM. Een job die volgens hem perfect combineerbaar is. “Ik heb bij de VRT erg mooie programma’s mogen maken: ‘Peter Live’, ‘De MIA’s’, ‘Vlaanderen feest!’, noem maar op. Daar ben ik de VRT-bazen oprecht dankbaar voor. Maar het soort programma’s dat ik nu bij VIER kan gaan maken, zijn als smakelijk beleg op een verse boterham. Twee mooie werelden: een gedroomde combinatie”, lacht Peter Van de Veire.

Welke programma’s Peter precies gaat presenteren? Voorlopig blijft hij al zeker ‘Het Rad’ doen, van maandag tot en met donderdag op VIER.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today