12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

VTM verwent kijkers met nieuwe afleveringen van Open Keuken en De Buurtpolitie

De Buurtpolitie
© Medialaan/VTM

Vanaf maandag 29 januari neemt de vertrouwde tandem van Open Keuken met Sandra Bekkari en Echte Verhalen: De Buurtpolitie de vooravond van VTM weer over met gloednieuwe afleveringen.

Na een korte winterstop zit Sandra Bekkari weer vol frisse ideeën voor gezonde en gemakkelijke gerechten. Haar beste recepten deelt ze elke dag in Open Keuken.  De agenten van De Buurtpolitie zijn intussen toe aan hun negende seizoen. Dat zit weer vol verrassende interventies en spannende politieacties.

Open Keuken

De start van een nieuw jaar is het uitgelezen moment voor goede voornemens en ‘gezonder eten’ is vaak één daarvan. Om die dit jaar wél vol te houden, inspireert Sandra Bekkari in Open Keuken elke dag met gezonde en lekkere gerechten. Naar goede gewoonte geeft ze enkele oerklassiekers een Bekkari-twist, zoals spaghetti carbonara, sabayon of fish & chips. In de maand februari neemt ze bovendien deel aan Tournée Minérale, waarvoor ze wekelijks een lekker alcoholvrij dessert, cocktail of slaapmutsje klaarmaakt.

Open Keuken met Sandra Bekkari, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18u bij VTM.

 

De Buurtpolitie

Ook het populairste politiekorps van het land draait vanaf maandag 29 januari weer op volle toeren, want politiewerk stopt nu eenmaal nooit. In het negende seizoen van Echte Verhalen: De Buurtpolitie worden de agenten, rechercheurs en inspecteurs opnieuw op de voet gevolgd tijdens hun patrouillewerk en interventies. Schietpartijen, fraude, moord, ongelukken, diefstal: de agenten worden er dagelijks mee geconfronteerd en gaan geen enkel avontuur uit de weg. Dat geldt in het bijzonder voor het Speciaal Interventieteam, dat ook dit seizoen de gevaarlijkste achtervolgingen en avontuurlijkste tussenkomsten voor zijn rekening neemt.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18u20 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today