21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Waagt mama van Nuria haar kans in Blind Getrouwd?

Blind Getrouwd - Nuria
Foto: DPG Media

Nuria vond de liefde bij Stijn via Blind Getrouwd. Waagt binnenkort ook haar mama Sania haar kans in het populaire VTM-programma?

Sania zag anderhalf jaar geleden haar huwelijk op de klippen lopen. “Het kwam als een donderslag bij heldere hemel, na een relatie van achttien jaar. We waren veertien jaar getrouwd. Ik zag de breuk totaal niet aankomen”, onthult de mama van Nuria in Story.

Nu er in Blind Getrouwd een koppel 50-plussers meedoet ligt de weg open voor Sania om in de voetsporen van haar dochter te treden, maar dat ziet ze toch niet echt zitten.

“Zeg nooit nooit, maar ik wil niets overhaasten. Mijn echtscheiding verwerken vraagt tijd. Weet je, als je jong bent, kun je je partner een beetje veranderen, maar hoe ouder je bent hoe moeilijker het is om je aan te passen”, ziet Sania al meteen een obstakel. En ook Nuria uit haar twijfels in Story.

“Ik weet niet of Blind Getrouwd iets voor mama is”, klinkt het bij Nuria in het weekblad. “Ik denk niet dat ze er klaar voor is. Je moet het heel hard willen om je volledig te kunnen smijten. Maar vijftig is het nieuwe veertig. Mama is helemaal nog niet afgeschreven. Ze ziet er nog heel jong en hip uit. Ik geloof echt dat ze een nieuwe liefde zal vinden”, klinkt het optimistisch bij Nuria in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today