12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Familie-koppel bekent: “daarom hielden we onze relatie zo lang geheim”

Bab Buelens en Vincent Banic
Foto: VTM

Bab Buelens onthult in Nina waarom ze haar relatie met haar toenmalige Familie-collega Vincent Banic zo lang geheim heeft gehouden.

De vonken tussen Bab en Vincent sloegen over op de set van Familie, maar dat liep niet van een leien dakje. In eerste instantie zag Bab het immers niet zitten om een televisiekoppel te vormen met Vincent Banic.

“Tot ik hem een week later oppikte aan het onthaal. Vincent heeft charisma, vult de ruimte met zijn energie”, veranderde Bab Buelens snel haar eerste gedacht.

“Bab en ik moesten snel een zeer hecht koppel spelen. We kregen coaching van Hilde De Baerdemaeker. Jullie kunnen carpoolen om elkaar goed te leren kennen, zei ze”, voegt Vincent Banic eraan toe in Nina.

Het was tijdens die autoritten dat ze in eerste instantie beste vrienden werden. Maar toen wat later hun beide relaties stukliepen was het Vincent die voor Bab klaarstond. “Hij hielp me uit mijn heartbreak”, onthult Bab Buelens.

Maar lang voor Bab haar gevoelens voor haar Familie-collega ontdekte was Vincent al verliefd op haar: “Ik heb lang niet gezien dat hij verliefd op me was. Tot hij op een dag belde vanuit Tokio met een liefdesverklaring”, vertelt Bab Buelens in Nina.

“Het leek alsof een vrachtwagen me had aangereden. En ik wist dat ik ook verliefd was. We hielden onze relatie lang geheim omdat het ook voor ons zoeken was”, geeft Bab Buelens toe.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today