17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Willy Sommers: “daar was ik bang voor bij Liefde Voor Muziek”

Willy Sommers
Foto: Gwenny Eeckels

Willy Sommers lijkt nu al dé hitmachine te worden van het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek. De zanger moest lang geduld uitoefenen, maar werd uiteindelijk toch gevraagd door VTM om mee te doen aan het succesvolle muziekprogramma.

Ondanks 50 jaar carrière was Willy Sommers toch nog gezond zenuwachtig toen zijn vrouw Cindy hem voor de opnames afzette in Westende. Maar bij zijn intrede stonden alle andere artiesten recht en begonnen ze te applaudisseren: “Een erg emotioneel moment”, geeft Willy Sommers toe in Dag Allemaal. “Ik kreeg er tranen in de ogen van.”

Al is een deelname aan Liefde Voor Muziek natuurlijk ook niet zonder risico. Dat besefte ook Willy’s echtgenote Cindy. “Mijn vrouw verwachtte er veel van, al was ze ook een beetje bang dat een van de collega’s nog een betere versie van ‘Laat de zon in je hart’ zou maken”, onthult Willy Sommers in het weekblad.

“Gene Thomas is een van z’n beste nummers ‘kwijt’ aan Regi, en kijk maar wat Stan Van Samang gemaakt heeft van ‘Een ster’ van Christoff… Tja, dat is natuurlijk het risico van deel te nemen aan ‘Liefde Voor Muziek’”, klinkt het nuchter bij de zanger in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today