12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021
12 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 oktober 2021

William Boeva emotioneel na overlijden vader: “zijn dood kwam als een verrassing”

Foto: VTM

William Boeva geeft in Het Nieuwsblad toe dat hij er een moeilijke periode heeft opzitten. Eind 2019 overleed zijn vader en dan moest de coronacrisis nog komen…

“De lockdown heeft er met momenten stevig ingehakt”, geeft de komiek toe in Het Nieuwsblad. “Zeker omdat ik zijn dood moest verwerken. Maar ik kon nergens naartoe, hé, ik kon niet ontsnappen. Ik moest er dus door. En dat was bij momenten… stevig”, bekent William Boeva.

“Hij was wat ouder dan mijn moeder. Je denkt dan dat je voorbereid bent op dat afscheid, maar dat ben je nooit, heb ik gemerkt. Zijn dood kwam toch aan als een voorhamer”, geeft William emotioneel toe. “Pas na zijn dood besefte ik hoe erg ik op hem lijk. We schoppen allebei graag tegen schenen.”

William Boeva kwam door het overlijden van zijn vader ook tot het besef hoeveel hij aan zijn ouders te danken heeft: “Ik heb ook ineens beseft hoe zeer hij wist met wat ik bezig was. En hoe dankbaar ik ben over hoe mijn ouders mij opgevoed hebben. Voor mijn ouders was niets onmogelijk”, klinkt het bij William Boeva in Het Nieuwsblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today