15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Win tickets voor ‘The House With A Clock In Its Walls’ (afgelopen)

The House With A Clock In Its Walls
© Entertainment One

Op 26 september komt ‘The House With A Clock In Its Walls’ in de bioscoopzalen.  Wij zenden drie duo’s richting cinema om te genieten van de nieuwe magische film van Amblin Studio’s.

 ‘The House With A Clock In Its Walls’ vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch!

Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Trailer

Win een duoticket!

Wij geven met veel plezier 3 duotickets weg voor ‘The House With A Clock In Its Walls’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: The House With A Clock In Its Walls werd is gebaseerd op het gelijknamige boek.  Wie schreef dat boek en in welk jaar kwam het uit?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 26 september 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today