14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Win tickets voor ‘Urbanus: De Vuilnisheld’ (afgelopen)

Urbanus
© KFD

Op 27 februari 2019 komt ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ in de zalen. De film waarin de gekke figuurtjes uit Tollembeek helemaal tot leven komen, is maar één van de hoogtepunten uit het feestjaar van Urbanus.  Wij geven 10 duotickets weg!

In ‘Urbanus: de Vuilnisheld’ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus): gedurende een jaar mag Igor gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd wanneer de kinderen in opstand komen tegen het plan van de volwassenen.

Win tickets

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor ‘Urbanus: De Vuilnisheld’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: In welk jaar verscheen de allereerste Urbanusstrip en wat was de titel ervan?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 22 februari 2019.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today