28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Win tickets voor ‘Whitney’ (afgelopen)

Whitney Houston
© Entertainment One

De documentaire ‘WHITNEY’ vertelt voor de eerste keer het unieke verhaal over het leven en de ondergang van icoon Whitney Houston. Wij geven 3 duotickets voor deze unieke docufilm weg!

‘WHITNEY’ gaat dieper in op het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston. De documentaire wordt ondersteund met interviews van haar meest dierbaren, met originele beelden en met natuurlijk muziek van één van ‘s werelds grootste zangeressen. Deze parel is vanaf 5 september te ontdekken in de bioscoop.

De documentaire werd bijzonder goed ontvangen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Met onder andere 4 sterren van de BBC, The Times en Empire. Zo schreef Variety: `The film captures the quality that made Whitney Houston magical, but more than that it puts together the warring sides of her soul”. Ook tijdens het afgelopen filmfestival van Cannes kon de documentaire op heel wat superlatieven rekenen. De film kreeg er hetzelfde slot als “Amy” in 2015.

Trailer

Win tickets voor ‘Whitney’

Wij geven met veel plezier 3 duotickets weg voor ‘Whitney’. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk jaar scoorde Whitney Houston een hit met ‘If You Believe’, uit welke film was het nummer de soundtrack en met wie zong ze het?
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 14 september 2018.  Winnaars worden verwittigd en de tickets worden per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today