13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Wordt Sieg De Doncker binnenkort weer papa?

Sieg De Doncker
© VRT/Eén

Iets meer dan een jaar geleden werd Sieg De Doncker voor de allereerste keer papa van een dochtertje Nelle. Nelle heeft ook een bekende mama en dat is niemand minder dan Qmusic-radiopresentatrice Maureen Vanherberghen.

Nelle is de oogappel van Sieg en Maureen en ze genieten volop van de tijd met hun drietjes. Beiden zijn nog elke dag verwonderd over hoe snel Nelle verandert en hoeveel ze elke dag bijleert.

Maureen en Sieg hebben altijd gedroomd van nog een tweede kindje, een broertje of zusje voor Nelle. En in Dag Allemaal onthullen ze of ze daar al mee bezig zijn of niet.

“Waarschijnlijk komt er ooit wel een tweede kind, maar da’s nog niet aan de orde. Een waarzegster heeft wel eens voorspelt dat er snel een broertje of zusje zou komen, maar zo zie je maar dat niet alles altijd meteen moet geloven.”

Sieg was onlangs voor de allerlaatste keer te zien in ‘Familie’ en heeft nu heel veel tijd voor zijn gezinnetje. Of toch misschien eerder voor ‘The Masked Singer’? “Ze maakten me ooit wijs dat ik kan zingen, maar of ik het ook echt kan. De kijkers zullen het wel zien of ik over enkele maanden uit zo’n pak kruip. Of niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today