0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
0 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Sam Gooris: “Dat hou ik toch niet vol”

Foto: VTM

Heel wat ouders zullen ongetwijfeld erg jaloers zijn op Sam Gooris en Kelly Pfaff. Hun kinderen Shania Gooris en Kenji Gooris willen nog altijd graag mee met hun ouders op reis. Zo trokken ze al een keertje door Europa en hebben ze nu ook een mooie reis door Amerika achter de rug.

Voor Shania en Kenji is het niet vreemd om met hun ouders op reis te gaan. Zij hebben een goede band met hen en schamen zich niet voor hen.

In ‘Expeditie Gooris’ zie je het gezin hoe ze echt zijn. Ze houden zich niet in, niks wordt in scène gezet. En daar letten ze nauwgezet op. Ze zijn tenslotte geen acteurs.

“Ik ga me niet anders voordoen dan ik ben. Dat hou je toch niet vol, ikke toch niet. En het is een heel toffe ploeg die me het gevoel geeft dat ik op de lappen ben met een hoop kameraden”, lacht Sam in Dag Allemaal.

Ook voor Kenji heeft het geen zin om zich anders voor te doen dan hij is. Vlaanderen kent hem goed genoeg. “De mensen hebben mij letterlijk zien opgroeien van toen ik zes maanden was, tot mijn tien, elf jaar…alles is getoond op tv. Ik ben dus niet bang van camera’s en merk het al niet meer als er gefilmd wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today