14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Yanni Bourguignon: “Dat is eigenlijk nooit gebeurd”

Foto: VTM

Hij is pas 25 maar toch gaat het Yanni Bourguignon voor de wind. Zowel professioneel als op privévlak kent Yanni succes. Zo kon hij onlangs vertellen dat hij opnieuw papa wordt en speelt hij volgend jaar mee in 14-18, de spektakelmusical van Studio100.

Kelly en Yanni ontdekten nog geen jaar na de geboorte van hun dochter Lyo dat Kelly opnieuw zwanger was. Ze ontdekten het op vakantie in Spanje.

“’Na de eerste zwangerschap kreeg Kelly een zogenaamde minipil voorgeschreven. ‘Toen Kelly weer moest overschakelen naar de gewone pil is dat eigenlijk nooit gebeurd. We pasten gewoon op, weet je wel. Midden juli, een week na de bruiloft van mijn broer, reden we naar Spanje. Enkele dagen voordien had Kelly haar regels moeten krijgen, maar dat gebeurde niet. En wanneer je dertien uur in de auto zit, heb je genoeg tijd om over van alles te praten. Wel, we hadden allebei het vermoeden dat er méér aan de hand was…”, vertelt de acteur in Tv Familie.

Doordat ze pas ’s avonds laat in Spanje aankwamen, zijn ze pas de ochtend nadien een test kunnen gaan kopen. Niet veel later hadden ze het resultaat. Doordat ook zijn schoonmoeder en schoonzus mee waren op reis, moesten ze wel meteen kleur bekennen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today