7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Youston doet ‘Alles en Meer’ uit liefde!

Youston
© RV

Het gaat goed met Youston! Het muzikale alter ego van Kenny Philippaars debuteerde vorig jaar met het poppy ‘In Mijn Armen’ en meteen was de toon gezet: Youston staat voor Een strak, Nederlandstalig en poppy repertoire dat jong én oud aanspreekt. Zijn nieuwe single ‘Alles En Meer’ die woensdag 12 december uitkomt, is daar opnieuw een schoolvoorbeeld van!

Na ‘Sterker Dan Alleen’ heeft Youston zijn tijd genomen om de geschikte opvolger te vinden. “Ik wou niet over één nacht ijs gaan,”steekt de Limburgse zanger van wal. “Samen met mijn artistiek team ben ik op zoek gegaan naar een nummer dat helemaal past in de lijn van de vorige singles én tegelijkertijd toch vernieuwend is en ja… daar kruipt wat tijd in,”lacht hij.

‘Alles En Meer’ is géén kerstnummer maar een swingend nederpopnummer met ballen. “Toen mijn producer me het nummer liet horen, was ik meteen verkocht. Het is een ietwat vergeten pareltje uit 2012. David Vervoort poetste de song helemaal op en ik kroop in m’n pen voor de tekst,”vertelt Youston enthousiast.

De inspiratie voor ‘Alles En Meer’ haalde Youston uit z’n eigen leven. “Iedereen is ooit wel eens verliefd geweest of is het nog steeds. En in ‘the name of love’ doen we voor onze geliefde de gekste dingen. Daarover gaat het nummer eigenlijk: alle dingen (en meer) die we zouden doen om onze partner te behagen.”

‘Alles En Meer’ is de vierde single die Youston uitbrengt na ‘In Mijn Armen’, ‘Volg Mij’ en ‘Sterker Dan Alleen’. Sinds Kenny Philippaars, de man achter Youston, er vorig jaar voor koos om het na zijn Get Ready!-avontuur solo te proberen, wist hij een stevige voet aan wal te zetten in showbizzland. Alles en meer… dat hebben we van Youston duidelijk nog niet gezien!

‘Alles En Meer’, de nieuwe single van Youston is vanaf woensdag 12 december 2018 als download beschikbaar op iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today