21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

YouTuber Dylan Haegens onthult trailer en filmposter van zijn eerste bioscoopfilm ‘De Film van Dylan Haegens’

dylan haegens
© KFD

Afgelopen weekend lanceerde YouTube sensatie Dylan Haegens de trailer en filmposter van de gloednieuwe familiefilm De Film van Dylan Haegens. De film bevat de kenmerkende humor en spanning die fans van het YouTube-kanaal gewend zijn en dat is terug te zien in de gloednieuwe trailer.

Haegens toonde de trailer en filmposter als eerste via zijn eigen YouTube kanaal. Dit resulteerde in meer dan 350.000 views in 24 uur tijd (ondertussen staat de teller op bijna 660.000 views).

Met 1,3 miljoen volgers op YouTube (https://www.youtube.com/user/Dylanhaegens) is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media. Hij is de eerste Nederlandse YouTuber die de hoofdrol speelt als zichzelf in een bioscoopfilm. De regie is in handen van Bas van Teylingen en Dylan Haegens, voor de getalenteerde YouTube ster is dit tevens zijn regiedebuut. (zie trailer hieronder).

Verhaal

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.
De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

Trailer

Op woensdag 15 augustus komen Dylan Haegens en zijn team naar Kinepolis Antwerpen – tickets zijn te koop via Kinepolis.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today