16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Win één van de 10 duotickets voor ‘Pluisje, Durf Te Vliegen’ (afgelopen)

Pluisje
© KFD

Op 11 juli komt ‘Pluisje’ in de zalen, de lange animatiefilm met als co-producent Ives Agemans van de Antwerpse animatiestudio Cyborn. Wij geven 10 duotickets weg voor deze film met Kristel Verbeke, Warre Borgmans en Alex Agnew in de stemmencast.

Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt.  Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd.  Maar alles verandert wanneer Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles.  Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet.  Pluisje durft niet meer te vliegen.  Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt.  Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp.  Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria.  Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt.  Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek.  Maar de reis naar Paradise Valley is lang en gevaarlijk.  Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.

Trailer

Win één van de 10 duotickets!

Wij geven met veel plezier 10 duotickets weg voor deze hartverwarmende animatiefilm. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

De wedstrijd loopt tot en met 25 juli 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today