9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Zita Wauters: “Ik heb al veel tranen gelaten”

Foto: VRT

Een scheiding is voor kinderen nooit leuk. Het is voor hen ook zoeken naar hun weg in de nieuwe situatie en dat is soms erg moeilijk en lastig. Ook voor Zita Wauters ging dat niet altijd even makkelijk.

“Op het moment van de scheiding dacht ik gewoon: het is nu zo. Maar de jaren erna, toen ik het een beetje moeilijk had met mezelf was dat anders. Op die momenten heb je graag beide ouders in de buurt, omdat je aan je mama andere dingen kwijt kunt dan aan je papa”, geeft Zita toe in Het Laatste Nieuws.

Het zijn soms moeilijke momenten geweest voor iedereen, maar Zita Wauters en Valerie De Booser zijn er ook altijd voor elkaar en dat brengt veel steun.

“Ik heb al veel tranen gelaten bij mama, maar zij ook bij mij. Ik vind het mooi dat ze zich kwetsbaar durf te tonen. Veel ouders redeneren mogelijk: ‘Ik wil mijn kind daar niet mee belasten’, maar dat stoort me niet.  Ze zal er altijd over waken dat ik niet extra triest word.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today