16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Zorgen Niels Destadsbader en Regi voor dé zomerhit van 2021?

Foto: VRT

De koningen van het Sportpaleis. De lievelingen van Zomerhit. De heersers van de Vlaamse hitlijsten. Aan de ene kant: Regi Penxten. Aan de overkant: Niels Destadsbader. Twee populaire solo artiesten die deze keer sàmen een nummer maakten om de Vlaamse hitlijsten te bestormen.

‘De Wereld Draait Voor Jou’ is een meezinger van formaat die de heren graag willen laten horen aan het publiek. “De Wereld Draait Voor Jou” is vanaf nu te koop en kan je beluisteren via deze link: http://lnk.to/DeWereldDraaitVoorJou

Een samenwerking tussen de twee artiesten stond in de sterren geschreven. Het resultaat werd een zomer nummer met meezingbare lijnen, aangevuld met de typische Regi-sound in een weidse symfonische productie.

Niels Destadsbader: “Op 8 mei gaat de horeca terug open en ik hoop stiekem dat wij er dan – overal in Vlaanderen – een beetje mogen bij zijn”

Regi: “Waar ik enorm naar uit kijk, is om dit positieve nummer live te kunnen brengen voor een groot publiek. Ik wil écht zo graag opnieuw een uitzinnige massa mensen samen zien dansen.”

Àlles wat dj en producer Regi Penxten aanraakt, verandert in goud. Hij scoorde afgelopen jaar zijn allergrootste hit ooit ; werkt volop aan nieuwe muziek én heeft tussendoor ook nog tijd om nieuw talent te lanceren.

Afgelopen zomer mocht Regi de Radio 2 Zomerhit mee naar huis nemen. Niels deed dit al drie keer. Met de oorwurm “De Wereld Draait Voor Jou” zou het niemand verbazen dat ze allebei er nog eentje extra op de kast mogen zetten.

Zowel Niels Destadsbader als Regi vind je dit najaar ook terug met soloshows in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets via teleticketservice.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today