18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Zwangere Thuis-actrice wil geen risico nemen: “zodra het kan laat ik me vaccineren”

Foto: Showbizz-Site

Daphne Paelinck is momenteel zowel in Thuis als in het echte leven zwanger. Daphnes échte kindje is uitgerekend voor augustus, terwijl de bevalling van haar Thuis-personage Christine in september op televisie zal komen.

“Vorige keer heb ik gefilmd tot ik acht maanden zwanger was, maar toen stopte de verhaallijn voor mij. Nu ben ik een vast personage. Als alles volgens planning verloopt, blijf ik deze keer voor ‘­Thuis’ draaien tot twee weken voor mijn bevalling”, onthult Daphne Paelinck in TV Familie.

Voor zwangere vrouwen is het extra oppassen in tijden van corona. “Toen ik pas zwanger was, dacht ik dat die crisis snel voorbij ging zijn. Intussen is het duidelijk dat we nog enkele maanden – als het geen jaren zijn – met dat virus opgescheept zijn”, zucht de Thuis-actrice.

“Zodra het kan, laat ik me vaccineren. Volgens mijn dokter wegen de eventuele risico’s niet op tegen de voordelen. Ik heb me ingeschreven op de reservelijst”, onthult Daphne in TV Familie. En voor de rest raadde haar gynaecoloog haar aan dat ze niet voorzichtig genoeg kan zijn.

Winkelen doet Daphne Paelinck niet graag meer in coronatijden. “De plek waar ik wél nog graag kom, is bij ‘Thuis’. Daar voel ik me veilig!” vertelt Daphne Paelinck in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today