18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Zoveel houdt Team Camille over aan de merchandising-gekte

Foto: VTM

Camille spreekt alle meisjes en jonge dames aan. Zowel kleuters als tieners vallen voor haar frisse, hippe en vooral naturelle look en spontaniteit.

De merchandising is dan ook een goede bron van inkomsten voor Team Camille want alles gaat ongezien vlot de deur uit. De vraag blijft natuurlijk of ze daar zelf veel aan over houden, want tenslotte passeren heel wat mensen mee aan de kassa.

Een betrouwbare bron deelde uiteindelijk toch wat cijfers mee. “Over alle samenwerkingen heen mag je er toch van uitgaan dat Camille en haar entourage op elk verkocht item gemiddeld 5% van de verkoopprijs incasseren”, verneemt Het Laatste Nieuws.

Dat zou dus eigenlijk betekenen dat men op een JBC-jurk van net geen 45 euro dus 2,25 euro zou overhouden. Niet slecht, zolang ze met duizenden tegelijk de deur blijven uitgaan.

Maar niet alleen de merchandising maar ook de concerten brengen aardig wat geld in het laadje. Het Laatste Nieuws kreeg te horen dat er voor de huidige SOS-tour die Camille deze zomer ook naar het Kursaal van Oostende voert, al 100.000 tickets de deur uit zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today