13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
zondag 28 mei 2023

Roel Vanderstukken: “Elk half jaar zitten we op de spoed met hem”

Foto: DPG Media

Het is ongelooflijk hoe groot de kinderen van Roel Vanderstukken en Anne-Sophie al zijn geworden. Toots zit ondertussen al in het middelbaar en Roel is erg trots op hem en zijn broer.

“Ik herken veel van mezelf in Toots, angstaanjagend veel. Hij trekt vaak de aandacht naar zich toe, en daardoor krijgt hij weleens de wind van voren. Daarnaast kan hij, net als ik, serieus piekeren en somber zijn. Hij is een heel gevoelige jongen met een groot hart”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar ook de jongste zoon, Ramses, doet het goed. Hij gaat fluitend door het leven en belandt zo om het half jaar wel eens een keertje op spoed.

“Die smijt zich overal in, met zijn ogen dicht. Elke dag horen we in huis wel een boenk en niet veel alter zegt Ramses: ‘Ik ben oké’.

Veel rust hebben Roel en Anne-Sophie dus niet altijd. Al is die bezorgdheid ook alweer een pak beter. “Nu ga ik ervan uit dat ze met ouder te worden zelf meer verantwoordelijkheidsgevoel kweken. Maar dan moet je hen wel de vrijheid geven om die verantwoordelijkheid te nemen. Dat heet loslaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today