Cast Lili & Marleen na jaren weer bij elkaar

Lili en Marleen
© Medialaan/VTM

De herhalingsafleveringen van Lili & Marleen die VTM deze zomer uitzendt, zijn een schot in de roos. Onlangs kwam de cast na jaren nog eens bij elkaar. 

Negen jaar nadat televisiekijkend Vlaanderen afscheid nam van Lili En Marleen, bracht VTM de populaire reeks deze zomer terug op de buis. Sinds midden juli zendt VTM elke werkdag het eerste seizoen weer uit.

Voor wie niet meer weet hoe de reeks ooit begon, frissen we graag even het geheugen op. De Tweede Wereldoorlog is net voorbij en in het Antwerpse café De Lichttoren maken we kennis met ‘apsjaar’ Rik, gespeeld door wijlen Frank Aendenboom, zijn ‘wilde’ dochter Nieke (Christel Domen), caféhoudster Lisa (Marilou Mermans), Ida (Simonne Peeters) en Jef (Carry Goossens).

Onlangs kwam de cast van de reeks – met uitzondering van de overleden Frank Aendenboom en  Inge Van Olmen (Lili) – bijeen voor een reünie-etentje.  Carry Goossens, Marilou Mermans, Christel Domen, producent René Vlaeyen, Bert Cosemans, Helena Van Loon, Simonne Peeters, scenarist Walter Van de Velde en Bob Snijyers bevestigden unaniem: voorlopig zijn er geen plannen voor een nieuwe reeks!

advertentie