Laura Lynn: van schlagerkoningin tot countrygirl!

Laura Lynn
© Christof Desmedt

De vele fans hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag stelde Laura Lynn in Blankenberge tijdens de Radio 2-uitzending van Plage Préférée haar nieuwe album ‘Country’ voor. 

Met ‘Je hebt me duizendmaal belogen’ werd Laura Lynn gebombardeerd tot Schlagerkoningin van Vlaanderen. Al snel volgden vele feel-good meezingers als ‘Arrivederci Hans’, ‘Jij doet de wolken verdwijnen’, ‘Hup Faldera’, … Vrolijke deuntjes waardoor Laura Lynn bekend werd tot in elke uithoek van Vlaanderen. 

Laura Lynn
Laura Lynn en Kim Debrie – © Christof Desmedt

Laura Lynn sloot de eerste tien jaar van haar carrière af met het met goud bekroonde album, ‘Jij en ik’ en begon een nieuw muzikaal hoofdstuk met ‘Een nieuwe dag’. Een mix van schlager en pop die velen kon bekoren! Maar omdat Laura niet te vangen is voor één stijl, koos ze deze keer resoluut voor een voor haar onbekende richting: country!

Steve Willaert tot de tweede macht

Samen met producer Steve Willaert – waarvoor ze ook al samenwerkte voor ‘Jij en Ik’ – heeft ze op haar nieuwe album ‘Country’ de mooiste country klassiekers en line dance nummers in een eigen jasje gestoken. Laura Lynn trekt haar cowboylaarzen aan en tilt schlager, pop en country tot het ambiancegehalte dat we van de Schlagerkoningin gewend zijn.

De meest recente single ‘Laat Je Hart Slaan’ is een Nederlandse bewerking van het alom bekende ‘Let Your Love Flow’ van The Bellamy Brothers.  Elf jaar geleden scoorde ook Mama’s Jasje al met een bewerking van deze klassieker.  Verder vind je op het album ook bewerkingen terug van nummers van Tammy Wynette, Shania Twain en onze eigen Will Tura

Laura Lynn samen met collega’s Willy Sommers en Lindsay –  © Christof Desmedt 

Het album werd feestelijk voorgesteld in Blankenberge.  Samen met vriend en partner in crime Matthias Lens was Laura Lynn te gast tijdens de uitzending van Plage Préférée met Kim Debrie en nadien hefte ze samen met collega’s Lindsay en Willy Sommers het glas op haar nieuwste muzikale kindje!

‘Country’, het nieuwe album van Laura Lynn is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes, Apple Music, Spotify, Deezer en als fysiek exemplaar bij je platenboer! 

advertentie